COLUMBIA CHICKEN AND BURGER

COLUMBIA CHICKEN AND BURGER

Bestil mad online

Recentreview


2 stjerner ud af 243 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Columbia Chicken and Burger. Vil du vide mere? Få mere at vide

19 jun 2022 at 0:10 Det var ikke nogen god oplevelse. Det var nærmest uspiseligt, der køber jeg ikke mad mere. Og ved henvendelse var der ingen der kunne tale dansk "for dårligt".
3 jun 2022 at 8:21 De bad om en anmeldelse! Det var første og bestemt sidste gang! Det tog 1 time og 30 min. før maden kom, maden var lunken og der manglede mad, dene ene ret var forkert- vi ringede, de sagde der kom noget nyt inden for 15 min. Det kom aldrig!
4 maj 2022 at 21:25 Worst place ever to order food from. I have detailed review placed on google with pictures. Order anything but from here
22 apr 2022 at 8:54 De gav vores pomfritter til kunden foran ved en fejl. De kunne ikke få gang i fritureolien igen, så vi måtte vente i ti min (mens resten af maden var klar) før vi fik at vide at de desværre ikke kunne lave flere pomfritter.
2 apr 2022 at 12:02 Gav mig andet end det jeg havde købt og bad om merbetaling, da de havde glemt at få opdateret priser på Just Eat. Pizzaen var brændt og kyllingen tør. Der må være kommet nye ejere. Har aldrig oplevet så elendig service og mad før.
9 mar 2022 at 15:33 Pappadam var lavet i gammel olie og lugtede forfærdeligt. Chicken Korma var okay. Chana Dal ventede jeg med til dagen efter og den var dårlig - yougurten var sur. Den havde stået i køleskabet lige siden jeg fik den, men øv. Det var ulækkert.
6 mar 2022 at 10:10 Langsom levering. Skuffende mad. Ting manglede. Bestiller ikke derfra igen.
2 mar 2022 at 19:48 Maden var halvanden time forsinket- ikke glad
1 mar 2022 at 20:43 Maden var 30 min forsinket. Der var ganske få stykker kylling og Naan brød var ikke med ost som bestilt, men bare alm tør Naan. Bestiller ikke herfra igen nogensinde
18 dec 2021 at 23:28 Kan desværre ikke skrive alt, 3 forskellige tidsangivelser, chaufføren går selv ind, maden er under al kritik, og ikke værd at spise og som kompensation kunne man få 60kr på ingen måde iorden, og sidste gang jeg bestiller. Nanna fra TEC fik de 60 kr
18 dec 2021 at 19:58 Dårlig mad og ventet længe, ringet 2 gange..
15 dec 2021 at 0:56 Leveringen 0 stjerner Alm tirs! Bestilte 17:30, Levering 18:15 Restauranten acceptere med levering 18:54 Kl 19:20 efterlyser min levering Bliver lovet at de kører nu og med en levering 15 efter (det tager 14 min at kører ruten!) 19:50 levering